Jungle joy

kindercoachJe mag er zijn!

 

Herken je dat?

Meerdere keren per week een kind in tranen thuis, vol verdriet. Een kind wat last heeft van stress en spanning, wat zich uit in een kind met weinig zelfvertrouwen. Dit is niet wat je wilt voor jouw kind. Waar is dat sociale, onbezorgde kind, dat volop op ontdekking gaat en zijn eigen pad kiest? 

Je maakt je als ouder zorgen. Je ziet dat jouw kind zich terug trekt, boos wordt op alles en iedereen en bang is om fouten te maken. Je wilt graag dat jouw kind lekker in zijn vel zit. Rust in het hoofd, zelfvertrouwen en het zelf aangeven van grenzen vormen een stevige basis voor de toekomst. 

Bij Kindercoach Jungle joy staat het kind centraal en mag ieder kind er zijn. Ik vind namelijk dat ieder kind het verdient om gehoord en gezien te worden. Samen met het kind ga ik ontdekken welke kwaliteiten en talenten ze hebben. Ik help ze om situaties te relativeren, een positief zelfbeeld te ontwikkelen en te laten ontspannen wanneer de stress oploopt.   


''Ieder kind verdient het om weer te stralen en te groeien tot de beste versie van zichzelf.''


Welkom op de website van Kindercoach Jungle joy!

Ik ben Sanne van de Sande en sinds 2017 werkzaam binnen de Jeugdzorg. Sinds 2022 ben ik kindercoach en coach ik kinderen individueel met verschillende hulpvragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Onzekerheid, een laag zelfbeeld
  • Faalangst
  • Boosheid
  • Onrust en piekeren
  • Grenzen stellen, weerbaarheid
  • Sociale contacten
  • Rouw- en verliesbegeleiding (Bij overlijden, ziekte, een scheiding)


Wat kan ik betekenen?

De sleutel tot verandering ligt bij het kind zelf, maar soms is er een zetje nodig om inzicht te krijgen. En daar kan ik bij helpen! Het kindercoach traject is afgestemd op de behoeften van het kind en is dus altijd maatwerk. Ik start met een gratis kennismakingsgesprek om de hulpvraag en verwachtingen te bepalen. Wil je meer weten? Kijk bij mijn aanbod!
 
E-mailen
Bellen
Instagram